Zink, Koper & Lood

Naast standaard zink en koper zetwerk zoals: goten, deklijsten, kilgoten, verholen goten, kraallijsten, raamdorpels en banen, kunnen wij ook maatwerk leveren van hoge kwaliteit.
Zoekt u specifiek maatwerk in zink, lood of koper? wij kunnen het maken! Wat u ook wilt hebben, wij leveren zetwerk in alle soorten en maten.

Bel me terug!

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zsm terug

Zink en koper

Zink en koper kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden zoals felsdaken, roofdaken, dakkapellen, windveren, afdekkappen en hemelwaterafvoeren.
De complete afvoer van hemelwater, beginnend bij de dakgoot tot de aansluiting op het
riool is te realiseren met zink en koper.

In het oog springende elementen op de gevel, zoals HWA buizen en goten, stralen met zink en koper kwaliteit en duurzaamheid uit. De onderdelen zijn perfect op elkaar passend met een gelijke glansgraad en uiterlijk. Zinkwerk is een mooi ambachtelijk vak dat al vele jaren toegepast wordt. Ook in de moderne nieuwbouw wordt hiervan steeds weer meer gebruik gemaakt.

Lood

Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar donker blauw-grijs metaal. Het is zeer corrosiebestendig en daarmee duurzaam. Vooral oude gebouwen hebben vaak een loden dakbedekking. De dikte geeft lood een zeer robuuste uitstraling. Door het lood te kloppen, kan dit metaal door impRoof in elke gewenste vorm worden verwerkt.

Wilt u meer weten over dakbedekking met Zink, Koper of Lood of wilt u een afspraak inplannen? Neem vrijblijvend contact op