Zonnestroom installaties

Aanvullend op onze jarenlange expertise op het gebied van dakbedekkingen, hebben wij ons ook gespecialiseerd in zonnestroom installaties. ImpRoof helpt ondernemers en instellingen hun (bedrijfs-)gebouwen duurzaam en rendabel te maken door middel van onze zonnestroom installaties.

Een energiecentrale op eigen dak is mogelijk met een zonnestroom installatie. Maak uw (bedrijfs)gebouw duurzaam! Onze PV-panelen passen op elk dak. Het is zonde om alleen de waterkerende en isolerende functie van uw dak te benutten. Deze ‘vijfde gevel’ van uw gebouw kan met ons zonne-energiesysteem fors rendement opleveren.

Hiermee bespaart u als ondernemer flink op uw energierekening, elk jaar weer. Wij verzorgen het volledige traject dat bestaat uit advies, levering, plaatsing, aansluiting, onderhoud én professionele begeleiding van subsidieaanvragen. Het is tevens mogelijk om het zonne-energiesysteem volledig en op maat te financieren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden zodat u snel kunt profiteren van het rendement op een impRoof zonnestroom installatie.

Scroll to Top