Dakdekkers (ZZP)

Ben jij zelfstandig maar wil je toch vastigheid?

Als zzp’er heb je een goede werk-/privébalans, ben je de baas over je eigen tijd en heb je mooie opdrachten. Een fijn vooruitzicht als je voor jezelf begint, maar vaak is het niet zo rooskleurig. Overdag sta je op het dak en daarna moet je nog allerlei dingen doen om jouw bedrijf gezond te houden: nieuwe opdrachten scoren, klanten herinneren aan openstaande facturen en samenwerkingspartners zoeken. Deze uren kan je niet factureren en je zal dan ook niet de eerste ondernemer zijn die dat soort zaken ’s avonds en in het weekend oppakt.

Win-win-win

Wat nu als wij je zeggen dat jij je weer voornamelijk bezig kan houden met jouw specialisme als dakdekker én in je vrije tijd gewoon vrij bent? Je hoeft geen nieuwe opdrachten te scoren, daar zorgen wij voor. Het zoeken van samenwerkingspartners behoort ook tot het verleden. Als zelfstandige word je onderdeel van één van onze ploegen en werk je met gezellige collega’s aan grote en mooie opdrachten door heel Nederland.

Hoe zit het dan met de cashflow?

Wij zorgen dat je binnen twee weken betaald krijgt.

Dus wil jij je weer focussen op jouw werk als dakdekker? Dan horen we graag van je! Wij zijn op zoek naar onderaannemers en zzp’ers die we voor langere tijd aan ons kunnen binden. 

Nog even de voordelen op een rij:

  • Grote werkstroom van projecten door heel Nederland.
  • Meer vastigheid in opdrachten en jouw financiële situatie.
  • Facturen die binnen 2 weken betaald worden.
  • Onderdeel van een jong en gezellig team.
  • Je blijft gewoon zelfstandig ondernemer.
  • Maak en factureer veel uren als dakdekker.

Als onderaannemer kan je dus eenvoudig de nadelen van zzp’ers tackelen en profiteren van de voordelen. Heb jij zin om met ons samen te werken? Neem dan contact op met Piet of peter via info@dbimproof.nl Voor vragen kan je bellen naar 088 201 3000. We horen graag van je!

 

Scroll to Top