U bent hier: home » dakdekker-utrecht

Dakdekker Utrecht

U zoekt naar dakdekkers in Utrecht? Dakdekkersbedrijf impRoof tot uw dienst. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren, repareren en renoveren van platte- en licht hellende daken. Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend een gesprek, offerte of dakinspectie aan. We helpen u graag verder

Dakonderhoud Utrecht

Bij een dak is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud van het dak. Als er geen- of slecht onderhoud plaats vind wordt de kans op lekkages een stuk groter, waardoor er hogere kosten gemaakt moeten worden Ook renovatie van een dak kunt u voorkomen door correct- en periodiek onderhoud. Als dakdekker in Utrecht zijn wij specialist in het onderhouden van platte daken.

Dakreparatie Utrecht

Bij lekkage of schade aan uw dak is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt, voordat de schade (en dus ook de kosten) erger worden. Hoe langer de lekkage duurt, hoe groter de kans dat het hele dak vervangen moet worden. Voorkom dit door tijdig een dakreparatie uit te laten voeren door een vakkundig dakdekkersbedrijf. impRoof is uw keuze wanneer het aankomt voor vakkundige dakdekkers in Utrecht.

Daarom impRoof

  • VCA gecertificeerd
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Platte- en licht hellende daken
  • Turn key levering & montage
  • Landelijk werkzaam
  • Offerte/daksinpectie vrijblijvend
  • Daken met zink, koper en lood
  • Inzetbaar voor elke klus

Goede betrouwbare dakdekkers

★★★★★
5 5 1
dak van onze bungalow vervangen, inclusief grote en kleine lichtkoepels. Alles naar wens verlopen,ik ben zeer tevreden.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Dakdekker Utrecht met 10+ jaar ervaring en gecertificeerd: Bel 088-2013000 Waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 8 reviews
5 1

VCA-gecertificeerd

impRoof is VCA-gecertificeerd, zo  Zo bent u zeker dat we veilig- en milieubewust werken.